TV Ünitesi Dekorasyon Fikirleri ve Önerileri

TV Ünitesi Dekorasyon Fikirleri ve Önerileri

Modern hayat bizlere geçmişteki insanların belki de aklının almayacağı gelişmeler, nitelikle ve teknoloji sunarken, öte yandan da hızlı bir hayat ritmi, kalabalık ve karmaşa getirmiştir. Tüketim çılgınlığı, fazla eşya ve mobilyanın yerini artık yeni bir kavram ile gelen sadelik gelmiştir. 

Minimalist felsefe ile hayatlarımızda yer edinmeye başlayan tasarım, dekorasyon fikirleri aslında hayatlarımız her alanında kendini göstermektedir. Evlerimiz söz konusu olduğunda en çok vakit geçirdiğimiz salonlar, oturma odaları için ferah, huzur veren tasarımlar tercih edilmektedir. 

Eğer sizde sadeleşme ile aslında hayatınızdaki kendinize sadece sevdiğiniz şeylere alan açarak fazlalaşma yolunda adımlar atıyor ve bu noktada salonunuzdan başlamak istiyorsanız, ferahlatıcı TV ünitesi dekorasyon fikirleri ile sizlerleyiz. 

Ferah Bir Orta Alan için Televizyon Ünitenizi Odak Noktası Yapın

Ferah bir alan ve sadelik için salonunuzda ve/veya oturma odanızda dekorasyon değişikliği olarak atmanız gereken ilk adım kalabalık bir görünüme, fazlalık olarak düşünülen eşyalara veda etmektir. 

Tasarladığınız yeni alan için odak nokta farklı dokunuşlar ile bir araya gelen bir TV ünitesi olarak alanınıza ihtiyaç duyduğunuz ferahlığı sağlamak adına doğru tercihlerden biri olacaktır. 

Duvar önünde konumlandırılarak dizayn edilen TV üniteleri; raf, bölme, dolap gibi ihtiyaç duyulan saklama ve dizayn alanlarını tek bir parça ile sunarak salonun-oturma odasının diğer alanlarında açık ve ferah bir alana sahip olmanızı sağlamaktadır. 

Salon dekorasyonunda kullanmak istediğiniz dekor ürünlerini, duvara monte edilmiş veyahut zemin üzerinde bulunan tasarım raf ve bölmelere sahip TV ünitesi üzerinde dizayn gerçekleştirilerek odağın büyük bir kısmı bu alana yönlendirilebilir. Orta alanın ferahlığını desteklemek için bir diğer adım ise köşe takımı tercihi olabilir, minimal bir sehpa ise bu tasarım çizgisine destek verecek bir dokunuşa sahiptir. 

Farklı tasarımları, şık tasarımları bir araya getiren TV üniteleri arasından birini seçerek salonunuzun - oturma odanızın odak noktasını üniteniz olarak seçebilir, salonunuz - oturma odanızın geri kalan bölümlerinde daha fresh bir görünüm elde ederek nefes alan alanlar oluşturabilirsiniz. 

Şıklığı ve Ferahlığı Bir Arada Sunan Cam Kapaklı Tasarımlar

Huzurlu bir atmosfer adına salon - oturma odası dekorasyonunda şeffaflığı sunan ve aynı zamanda alanı daha büyük göstererek içinizi açacak TV modellerinden yararlanabilirsiniz. Sadeliği ve açık renk tasarımları ile bu TV üniteleri alanınızı daha aydınlık ve ferah göstermek adına ideal tercihlerdir. 

Cam kapaklı tasarımlar hayal ettiğiniz ferah ve minimal alanlar için kusursuz bir tamamlayıcı olarak evinize nefes getirecektir. Bir vitrin olarak da yararlanabileceğiniz cam kapaklı TV ünite modelleri; dekoratif objelerinizi, biblolarınızı, kitap ve dergi gibi kişisel zevklerinizi konumlandırmanız adına ek olarak bir alana gereksinim duymamanızı sağlayacaktır. 

Alan tasarrufu, şıklık ve ferahlık isteyenler için kusursuz tasarımlar olan bu modeller kurtarıcı modül olarak da ifade edilebilir. Cam kapaklı modeller arasında yolculuğa çıkarak salonunuz-oturma odanız için hayalinizdeki alanı yaratabilirsiniz. 

Doğal Dokular ile Salonunuzda İç Açıcı Bir Köşe Yaratın

Evde geçirdiğiniz zaman içerisinde büyük bir yer alan salon-oturma odasında doğal dokunuşları tercih ederek ferah tasarımlar elde edebilir, bu doğallığı TV ünitenizin dekorasyonu ile harmanlayabilirsiniz. 

Ahşap yüzeyler, mermerler gibi fresh görünüm sağlayan TV üniteleri arasından tercih yapabilir ve bu tercihi ev bitkileri ile bir arada kullanarak harika bir tasarım elde edebilirsiniz. Farklı, naturel dokuları ile doğal görünüm sunan TV ünitenizi yeşil ev bitkileri ile beraber hasır ürünler ile dekore ederek tamamlayıcı dokunuşlara imza atabilirsiniz.

Kitaplık Ekleyin ve Sofistike Bir Hava Yaratın

TV üniteleri bulunduğu alanın odak noktaları olmak adına son derece elverişli ve potansiyel sahibidir. TV ünitesi seçerken raflı modeller arasında seçim yaparak aradığınız ferah ve etkileyici alanı oluşturabilirsiniz. Bu alanda kendi küçük kitaplığınızı yaratarak, kitaplarınızın raflarınızı onurlandırışını seyredebilirsiniz. 

Kitaplarınızın arasına kitap tutacakları, biblolar ekleyerek estetik olarak daha çekici bir alan elde edebilirsiniz ve kendinize bir dinlenme, keşif alanı oluşturacağınız gibi, gelen misafirlerinizi sofistike tasarımınızla büyüleyebilirsiniz.

Duvar Dekorasyonu ile Ferah Bir Etki Yaratın

TV ünitesi ile harika bir uyum yakalayan duvar dekorasyonu, özellikle duvara monte televizyonların arkasına eklenerek, ferah renklere sahip duvar paneli ile bulunduğu alana ferah ve etkileyici bir atmosfer sağlayabilirsiniz. 

Sade, doğal tonlarda tercih edeceğiniz panel seçimi ile bohem ve ferah bir etki sağlar. Bunun yanı sıra panel kullanmadan da etkileyici bir dekorasyon sağlayabilirsiniz. Bunun için ise salonun diğer duvarlarından farklı boyanan bir duvar tercihi yapılabilir veyahut TV ünitesinin arkasına seçtiğiniz bir duvar kağıdı ile sizi yansıtan ve rahatlatan bir atmosfer oluşturabilirsiniz.

Tablolar ile Etkileyici ve Sade Bir Görünüm Yakalayın 

TV üniteleri, tablolar ile mükemmel bir uyum sağlayacak mobilyalar arasında ilk sıralarda gelir. Tablolar dekorasyon için oldukça dikkat çekici objelerdir ve zevkinizi yansıtacak tablolar ile ortama harika bir görsellik katarak hayal ettiğiniz ferah, doğal ve fresh görünümü sağlayabilirsiniz. 

TV ünitesi dekorasyonu sırasında kullanacağınız yeşil tonlara, bitkilere tablolarda yer vererek oldukça naturel bir alan oluşturabilirsiniz. 

Aydınlatma ve TV Ünitesi Ambiyansı

TV ünitesi dizaynı söz konusu olduğunda özellikle son dönemlerde tercih edilen led ışıklandırma sistemlerinden yararlanarak kusursuz bir seyir keyfi yaşayacağınız gibi doğal aydınlatma tonlarına hakim renkler ile rahatlatıcı, dinlendiren ve göz yormayan bir deneyim yaşayabilirsiniz. 

Etiketler: Temo Concept
Mart 11, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR