Türkiye’den Avusturya’ya Mobilya Gönderimi

Türkiye’den Avusturya’ya Mobilya Gönderimi

Günlük yaşamda en fazla ofis ya da evlerde vakit geçiriyoruz. Dolayısıyla ruh halimizi, yaşam alanındaki dekorasyonlar etkiliyor. Ortam, güzel ve rahat göründüğünde pozitif enerjiyi bedenimizde hissediyoruz. Hoş olmayan eşyalara sahip olmak ise enerjimizi alıyor ve enerjimizi düşürüyor. Dolayısıyla eşya ve aksesuar seçiminde dikkatli olunması gerekir. Eşyalar kaliteli olduğunda hem ortama huzur verir hem de içimizi rahatlatır.

Günümüzde internet, hayatın büyük bir bölümünü kaplamaktadır. Alışverişten araştırmalara kadar birçok amaç için kullanılır. Sık kullanılmasının nedenlerin biri, birçok kolaylık sağlamasıdır. Örneğin; yatak odası seçerken yer ve zaman önem ifade etmez. Dünya’nın diğer ucundaki ülkenin ürünleri incelenebilir ve alışveriş yapılabilir. Ancak bunun olabilmesi için firmanın yurt dışı hizmet seçeneği sunması gerekir.

Türk kültürünü yakından takip eden ve yurt dışında yaşayan bireyler, internet üzerinden alışveriş yapmayı tercih eder. Alışveriş seçeneklerinden biri de ev dekorasyon ürünleri ve eşyalardır. Çünkü Türk kültüründe evlerin ya da ofislerin güzel dizayn edilmesi büyük önem taşır. Ayrıca yurt dışında yaşayan ve kültürlerinden kopamayan vatandaşlarımız bulunur. Onlar için Türkiye’den alışveriş yapmak büyük bir ayrıcalıktır. 

İnternetin birçok avantajı olmasına rağmen bazen sıkıntılar ile de karşılaşılabilmektedir. Tercih edilen firmanın yurt dışına hizmet vermemesi, bu sıkıntılardan biridir. Birçok firma, hizmet ağının geniş olmamasından dolayı yurt dışına hizmet vermemektedir. Çünkü yurt dışına hizmet vermek profesyonellik gerektirir. Gümrük işlemleri ve daha birçok unsur, takip edilmelidir. Sorun çıkmaması için eksiksiz yerine getirilmelidir.

Biz, sektörde uzun yıllardır profesyonel hizmet veriyoruz. Yatak odası takımları başta olmak üzere tüm ürünlerimizi ve hizmetlerimizi, Avusturya başta olmak üzere birçok ülkeye sunuyoruz. Ürünlerin paketlenmesinden taşıma hizmetlerine kadar her aşamasıyla yakında ilgileniyoruz. Bu yüzden sektörde her zaman farklıyız. 

Kaliteli Mobilyalara Sahip Olmak O Kadar Da Zor Değil

Sürekli kullanılan alanlardaki dekorasyonlar, sanıldığından daha büyük bir öneme sahiptir. Çünkü dekorasyon ürünleri, sadece estetik görünüm sağlamaz. Birçok işlevsel özellikleriyle kolaylıklar da sağlar. Zevke ve stile uygun olmayan eşyalar, belli bir süre sonra rahatsızlık vermeye başlar. Dolayısıyla ev ya da ofiste zaman geçirilmek istenmez. Yaşam alanlarını zevkli ve zaman geçirilebilecek hale getirebilmesi için koltuk takımı seçimlerine özen gösterilmelidir.

Yakın çevrede ya da yaşanılan ülkede zevke uygun mobilya seçeneklerinin olmaması, yaşam alanlarının keyifli ve huzurlu olmasına engel olmamalıdır. İnternet kullanılarak kalite standartlarında ve istenilen şekilde mobilyalara sahip olunmalıdır.

Türkiye’den mobilya almak zahmetli gibi görünebilir. Ancak işinde uzman bir firma ile çalışıldığında zahmet ortadan kalkar. Biz, Türkiye’de yurt dışına hizmet veren firmalardan biriyiz. Türkiye’den Avusturya’ya mobilya gönderimini uzun süredir yapıyoruz. Bu yüzden her aşamasını detaylı olarak biliyoruz. Tecrübelerimiz ve bilgi birikimimizle seçtiğiniz mobilyaları, hatasız sizlere teslim ediyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizler için çok önemlidir. Tüm ürünlerimizi, en uygun fiyatlara sunuyoruz. Hizmetlerimizin her aşamasında sizlere destek sağlıyoruz.

Üstün Kalitesiyle Uzun Süre Kullanabileceğiniz Mobilya Çeşitleri

Avusturya’dan bizleri tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Bunlardan ilki, mobilyalarımızın uzun süre rahatlıkla kullanılabilir olmasıdır. Evlerde kullanılan mobilyalar, genellikle diğer eşyalarla uyum içerisinde olmalıdır. Uyumun bozulmaması için de uzun süre sorun yaşamadan kullanılmalıdır. Mobilyaların dayanıklı olması için birçok etken bulunur. Bunlardan ilki, mobilyaların üretiminde kullanılan malzemelerin kaliteli olmasıdır. Kaliteli malzemelerden üretilen mobilyalar, yüksek dayanım sağlar ve dış etkenlerde zarar görmez. Dolayısıyla uzun süre rahatlıkla kullanılabilir. 

Kalite standartlarında her mobilya, aynı malzemelerden yapılmaz. Mobilyaların çeşitlerine göre kaliteleri de değişebilir. Bünyemizde bulunan tüm mobilya çeşitleri, kaliteliden malzemelerden yapılmaktadır. Bu yüzden fiyatların yüksek olması beklenirken sizleri memnun etmek için en uygun fiyatları sunmaya özen gösteriyoruz. Avusturya ve diğer birçok ülkeye yaptığımız hizmetlerimizde kaliteden taviz vermiyoruz. 

Türkiye’den Avusturya’ya Mobilya Gönderimi Fiyatları

Avusturya’da yaşayan müşterilerimizin merak ettiği konulardan biri, taşıma hizmet bedelleridir. Ancak bu konuda kesin bir fiyat aralığı mümkün değildir. Hizmet türü, ne olursa olsun profesyonelliğimiz gereği en uygun fiyatları sunacağımızda şüpheniz olmasın. Türkiye’den Avusturya’ya mobilya gönderirken birçok yere ödeme yapılmak zorunda kalınır. Otoban geçişleri, sigorta masrafları ve gümrük vergileri, bu ödemelerden bazılarıdır. Bunların dışında duruma göre ek ödemeler de vergi adı altında yapılabilmektedir. Bazı durumlarda eşyaların özelliklerine göre vergilerde muaf durumu yaşanılabilmektedir. Ancak burada da profesyonellik ön plandadır. 

Uluslararası hizmet veren firmalardan biri olduğumuz için gönderim konusunda bilgili ve tecrübeliyiz. Alınan vergi ve masraf ücretlerini detaylı olarak biliyoruz. Dolayısıyla bazı taşıma fiyat avantajlarıyla ücretleri, en az seviyeye düşürmeye gayret ediyoruz. Yemek odası, yatak odası, mobilyalar ve diğer hizmetlerimizi en uygun fiyatlara gönderiyoruz. Böylelikle müşterilerimiz, her bütçelerini aşmaz hem de istedikleri mobilyaya sahip olabilirler.

Türkiye’den Avusturya’ya Mobilya Gönderimi Fiyatlarında Değişkenlik Olur Mu?

Yurtdışına mobilya göndermek zahmetli olduğu için profesyonellik gerektirir. Bu yüzden uluslararası hizmetler veren firmalarla çalışılmalıdır. Anlaşılan firmalar, nakliye konusunda da ekip olarak çalışır. Gerekli belgelere sahiptir. Türkiye’den Avusturya ülkesine hizmet yapmada tecrübelidir. Yurtdışına eşya gönderiminde fiyatlara mobilyanın boyutu da etki eder. Ayrıca mobilyalar, sigortalı olarak gönderilebilmesi için sökülür. Teslim adresine ulaştığında alanında uzman kişiler tarafından tekrar kurulur. Bu da fiyatlara etki eder. 

Vergi ücretleri, mobilyanın özellikleri, masraflar, gümrük işlemleri ve diğer etkenler, önceden bilindiği için fiyatlarda değişkenlik olmaz. Ancak nakliye sırasında istenmeyen bir durumla karşılaşıldığında müşteriler ile iletişime geçilir. Ek bir masraf oluşmuşsa detaylı olarak bildirilir. Müşterinin onayı doğrultusunda hareket edilir.

Türkiye’den Avusturya’ya Mobilya Gönderilirken Nelere Dikkat Edilir?

Yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren profesyonel firmalardan biriyiz. Eşya taşıma ve üretme konusunda kendimizi sürekli geliştirmemizden dolayı ülke çapında başlayan hizmetlerimiz zamanla dünya çapında ilerlemeye başlamıştır. Alanında eğitim almadığımız ve tecrübemiz olmadığı hiçbir işte profesyonel olamayız. Ancak biz, tüm hizmetlerimizde profesyoneliz. Ekibimizde alanında uzman ve deneyimli kişiler bulunduruyoruz. 

Avusturya’ya olan hizmetimiz sadece mobilya ihracatı değildir. Tüm hizmetlerimizi, en iyi şekilde sunmaya gayret ediyoruz. Mobilyaların üretimi sırasında kaliteden taviz vermiyoruz. Yurtiçi ve yurt dışında alışveriş konusunda sıkıntı yaşanmaması için güvenilir ödeme seçenekleri sunuyoruz. Gelişmiş web sitemiz sayesinde ürünlerimizi ve firmamızı en iyi şekilde tanıtıyoruz. Destek bölümünde merak ettiğiniz sorulara cevap veriyoruz ve yardımcı olmaya çalışıyoruz. 

Teslimat, işimizin önemli bir parçasıdır. Geniş ürün seçeneklerimiz ve hizmet ağımızdan dolayı teslimatın her aşamasıyla yakından ilgileniyoruz. Yurtiçinde olduğu gibi yurt dışında teslimatın hatasız olmasına dikkat ediyoruz. Eşyaların zarar görmemesi ve gümrük işlemlerinden geçebilmesi için söküyoruz. Teslim sırasında sorun yaşanmaması ve kullanıma hazır olması için mobilyaları tekrar kuruyoruz. Böylelikle mobilya ihracatı konusunda tasarruf sağlıyoruz.

Hizmetlerimizden yararlanmak ve bizimle iletişime geçmek sandığınızdan daha kolaydır. Web sitemizi ziyaret ettiğinizde ürünlerimizi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Size uygun olanı seçtikten sonra ister online isterseniz iletişim numaralarımızdan sipariş edebilirsiniz. Sipariş sırasında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Siparişinizi oluşturduktan sonra Türkiye’den Avusturya’ya mobilya gönderimi, tamamıyla bizim profesyonel hizmetlerimizden arasında yer almaktadır. Siz sadece istediğiniz mobilyayı beğenin. Gerisi bize ait!

Etiketler: Temo Concept
Mayıs 31, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR