Türkiye'den Belçika'ya Mobilya Gönderimi

türkiye'den belçika'ya mobilya gönderimi

Temo Concept mobilya firması olarak artık Belçika sınırları içine de teslimat yapabiliyoruz. Şirket olarak yaptığımız en son düzenlemeler ışığında Türkiye’den Belçika’ya mobilya gönderimi çalışmalarını başarıyla yürütüyoruz.

Web sitemizde sizin için satışa sunduğumuz mobilya takımları arasında  ister yatak odası takımlarından isterseniz yemek odası takımlarından ya da sizin görüşünüze göre evinizdeki mobilya ihtiyacını hangi mobilya karşılayacak ise onu seçerek işe başlayın. İşlemlerin kalanını bize bırakın. Adresinize mobilya gönderimi işlemlerinin tamamı ile ilgileniyoruz ve siparişinizi kapınıza kadar teslim ediyoruz.

Türkiye’den Belçika’nın Bütün Şehirlerine Nakliye Yapabiliriz

Yurt dışı nakliye işlemlerini diğer rakiplerimize göre çok daha uygun fiyat garantisi ile gerçekleştiriyoruz. Türkiye’den Belçika’ya mobilya ihracatında sürekli çalıştığımız başlıca şehirler şunlardır:

  • Brüksel
  • Limburg
  • Anvers
  • Gand
  • Genk
  • Delft
  • Liego
  • Charlero

Siz Belçika’da yer alan farklı bir şehre nakliye yaptırmak istiyorsanız, lütfen iletişim bilgilerimizi kullanarak bizimle temasa geçin. Böylece size mobilyaları taşıma ve çalıştığımız diğer Belçika şehirleri ile ilgili hizmetlerimiz hakkında daha ayrıntılı bilgi verebiliriz.

Uluslararası evden eve nakliyat firmaları ile mobilya gönderimi yapabileceğimiz gibi sürekli olarak çalıştığımız lojistik firmasıyla da nakliye işlemlerinizi yürütebiliyoruz.

Mobilyalarımız İçin Çeşitli Uygun Ödeme Koşulları Sunuyoruz

Taşıma işlemini sizler için azami itina ile gerçekleştiren mobilya firmamız, internet üzerinden yapacağınız ödeme koşullarında olabilecek maksimum güvenlik tedbirlerini almıştır. Temo Concept mobilya firması olarak kredi kartı ya da banka hesabınız ile ilgili internette paylaşmış olduğunuz detaylı bilgi için gizlilik garantisi sağlayabilmek amacıyla SSL sertifikası ile çalışıyoruz. Web sitemiz üzerinden yapacağınız alışverişlerde sunduğumuz yüksek güvenlik tedbirleri sayesinde size ait hiçbir bilgiye 3. Şahıslar tarafından ulaşılması mümkün değildir.

Temo Concept Olarak Misyon ve Vizyonumuz Hakkında

Temo Concept her platformda yaptığı çalışmalarla ürünlerinde kaliteye verdiği önemi vurgulayan bir firmadır. Bizim için firma misyonumuz Ulusal ve Uluslararası pazarlarda gerekli teknik ve kurumsal desteği hakkıyla sağlayarak hizmet vermektir.  

Misyonumuzun yanı sıra, yeni gelişmeler ışığında edindiğimiz vizyonumuz da kaliteli Türk Mobilyaları üretmenin dışında aynı zamanda küresel Türk Mobilyaları tanıtımına da katkıda bulunmaktır.

Neden Temo Concept Mobilya Ürünlerini Tercih Etmelisiniz?

Temo Concept firması yenilikçi ve geleneksel çizgileri bir arada harmanlayabilmesi sayesinde Dünyada bir Türk mobilya firması olarak dikkat çekiyor. Mobilyalarımızda uyguladığımız seçkin tasarım fikirlerinin yanı sıra üretimde kullandığımız malzemelerin çok kaliteli olması da marka değerimizi arttırmaktadır. Web sitemizde yer alan gardırop, yatak odası takımı, koltuk vb. mobilyaları tamamen sizlerin ihtiyaçlarınızı göz önünde tutarak üretiyoruz. Dekorasyon malzemeleri ve mobilyalar yaşam alanlarınızda olumlu değişiklikler yapabilmeniz için profesyonel ekibimiz tarafından son derece ergonomik olarak üretilmektedir.

Temo Concept markası olarak gardırop, yatak odası takımı, koltuk takımı ve daha birçok mobilyayı size özel ihtiyaçlara yönelik olarak tasarlıyor ve üretiyoruz. Bütün dekorasyon malzemelerimiz ve mobilyalarımız sizin yaşam alanlarınızda olumlu değişiklikler yaratılması amacı ile üretilmektedir.

Web sitemizi kullanarak, kalitesi ile kendini kanıtlamış Temo Concept mobilya çeşitleri arasından ruhunuzu en iyi yansıtan markayı seçebilirsiniz. Eviniz için en uygun dekorasyon stili hakkında bilgi almak için iletişim bilgilerimizi kullanarak, yetkili uzmanlarımızın görüşlerinden yararlanabilirsiniz. Böylece eviniz ya da ofisiniz için zevkinize  uygun koleksiyonu daha kolay seçebilirsiniz.

Neden Belçika Mobilya Pazarına Açıldık

Pazar olarak Belçika özellikle ahşap mobilya ihtiyacının % 78 gibi büyük bir kısmını dışarıdan almaktadır.

Belçika’nın mobilya ithal ettiği ilk 4 ülke Almanya, Hollanda Çin ve Polonya’dır. Belçika toplam mobilya ihracatının % 57.5 ini bu ülkeler karşılarken Temo Concept mobilya firması olarak biz de bu sektörde kendimize yer edinmeye başladık. 

Belçika Avrupa’nın mobilya ithal eden ülkeleri arasında 6. , Dünyada ise 11. sırada yer alan önemli bir mobilya ithalat pazarıdır. Bu pazar fırsatını ülkemiz adına en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Yaptığımız araştırmalara göre Belçika’da özellikle tercih edilen ürünler oturma odası takımları, yemek odası takımları ve ahşap iskeletli sandalyelerdir.

Türkiye’den Mobilya Almanın Avantajları

Evinizi ve /veya ofisinizi hayallerinize uygun olarak döşeyebilmek için doğru mobilya markasını seçmek çok önemlidir. Temo Concept olarak sizi yılarca mutlu edecek özgün ve ergonomik tasarımlar hazırlayarak, beğeninize sunuyoruz.

Her türlü dekorasyon fırsatı için özgün tasarımlarla size çok çeşitli alternatifler sunuyoruz. Türkiye’de yerli mobilya üreticisi olarak perakende ve ihracat alanında kendimizi kanıtlamış olmaktan ayrı bir gurur duyuyoruz.

WEB Sitemizde Size Özel Kampanya Ve Uygun Ödeme Koşullarını Takip Edin

Web sitemize üye olursanız sık sık düzenlediğimiz cazip mobilya kampanyalarından da haberdar olarak, yararlanabilirsiniz. Eviniz için göz alıcı bir koleksiyon arıyorsanız, Temo Concept’i seçin ve çok para harcamadan gerçek kaliteye ulaşın.

Temo Concept tasarımları arasından uygun fiyatlı koltuk takımları ya da yatak odanız için gösterişli seçenekler satın alabilirsiniz.

Temo Concept Mobilya Tarzımız Modern Global Dünya İle Uyumludur

Temo Concept olarak Türk mobilyacılığında Osmanlı yaşam tarzının bir göstergesi olan süslü usluptan uzak duruyoruz. Günümüzde tasarımcılarımız sizler için mobilya ve dekorasyonda minimal yaklaşımla mobilya stillerini düzenliyorlar. Her ne kadar konsept olarak yaklaşımımız minimal ve modern çizgilere sahip olsa da zarafet ve dayanıklılıktan kesinlikle ödün vermiyoruz. Türkiye’de bulunan birçok mobilya mağazamızda sizin de web sitemizi incelediğinizde hemen fark edeceğiniz gibi doğal ahşap ve doğal kumaşların kullanımını tercih ediyoruz. Böylece en yüksek kaliteyi sağlayarak, ödediğiniz paranın karşılığını almanızı sağlıyoruz.

Türkiye’den mobilya alarak Belçika’ya naklettirmek istiyorsanız taşıma hizmetleri ve gümrükleme konusunda bütün sorumluluğu şirket olarak biz üstleniyoruz. Nakliyat hizmetlerini verirken en ince detayları dahi hesaplayarak, hiç bir sorun çıkmadan ürünlerin adresinize teslimatı için gereken bütün tedbirleri alarak profesyonel bir taşımacılık ve teslimat hizmeti sunuyoruz.

Ürünlerimizde kullandığımız hemen hemen tüm malzemelerimiz doğaldır ve çeşit bakımından zengindir. Ahşap, mermer ve pirinç gibi malzemelerin hepsini doğal ve son derece kaliteli kumaşlarla karıştırarak imal ediliyor ve size sunuyoruz. 

Bütün bu anlattıklarımızı sizin için özel hale getirerek, daha sağlıklı ve ekonomik sonuçlar elde etmek istiyorsanız lütfen iletişim bilgilerimiz kullanarak bize ulaşın. Böylece birebir görüşmeler yaparak size özel en uygun çözümleri birlikte bulabiliriz. Unutmayın kaliteli mobilya, yaşam alanınızda hayatınızın gidişi üzerinde etkili bir ayrıntıdır.

Etiketler: Temo Concept
Nisan 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR