Türkiye’den Almanya’ya Mobilya Gönderimi

türkiye'den almanya'ya mobilya gönderimi

Temo concept olarak, Türkiye’den Almanya’nın tercih ettiğiniz bütün şehirlerine mobilya nakliyesi için titizlikle organize ettiğimiz lojistik firmamız ile size en iyi hizmeti sunmaktan gurur duyuyoruz. Ayrıca müşteri memnuniyetiniz için mobilya gönderimlerimiz sırasında en iyi hizmeti sunma konusundaki tutarlılığımızdan yıllar içinde asla ödün vermemiş olmaktan da son derece mutluyuz.

Müşteri Memnuniyeti Birinci Amacımızdır

Bizim  çalışma prensiplerimiz arasında müşteri memnuniyeti daima ticari kazançtan önde gelir. Biz müşterilerimizle yaptığımız alışveriş sonrası onlarla işimizin bittiğini düşünmüyoruz. Tam tersine ticari ilişkide bulunduğumuz her müşteriyi Termo Concept ailesinin çatısı altında toplamış olduğumuza inanıyoruz. 

Bu nedenle sizden öncelikle web sitemize üye olmanızı özellikle rica ediyoruz. Bu sayede uygun fiyatları ve düzenlediğimiz kampanya bilgilerini zamanında size ulaştırma fırsatını bize vermiş olacaksınız.

Mobilya Alırken Neden Termo Concept’i Seçmelisiniz?

Mobilya üretiminde özgün tasarım ve kaliteli malzeme kullanmaktan kesinlikle ödün vermememizin yanı sıra bizi seçmeniz için size verebileceğimiz diğer örnek başlıklar şunlardır: 

  • Diğer mobilya şirketlerinden daha fazla ve daha deneyimli, konusunda uzmanlaşmış profesyonel teknik eleman çalıştırıyoruz.
  • Fiyatlarımız piyasa koşullarına göre rekabetçi yani uygundur.
  • Satış sonrası hizmetlerimizde rakip tanımıyoruz.
  • Çalışmalarımızda daima geleceğe dönük vizyona sahibiz.   
 

İstediğiniz Mobilyayı Tam Zamanında Kapınıza Teslim Ediyoruz

Profesyonel hizmet sunarken teslimatın belirlenen zamanda yapılmasının sizin için olduğu kadar bizim için de önemli olduğunu bilmenizi istiyoruz. Türkiye’den Almanya’ya mobilya nakliyesi sırasında daima hiçbir sorun yaşanmadan, ürünlerimizi tam söz verdiğimiz zamanda kapınıza kadar teslim ediyoruz. Olabilecek problemlerin asla yaşanmadan teslimatın yapılabilmesi için bütün gönderilerimizi sistem üzerinden müşteri destek ekibimiz ile sürekli takip ediyoruz.

Termo Concept Web Sitemizi Görmeden Karar Vermeyin

Termo concept olarak ilke edindiğimiz bir başka amacımız da mobilya ihtiyacını hissettiğinizde size en uygun yatak odası takımlarından birini ya da tercih edeceğiniz diğer takımlardan istediğiniz parçaları doğru olarak seçebilmenize yardımcı olabilmektir. Bu amaçla bütün ürünlerimizi uzman ve deneyimli kadromuz ile oluşturduğumuz web sitemizde beğeninize sunuyoruz. 

Site adresimiz üzerinden ürünlerimizi incelediğinizde fiyat kalite orantısı doğrultusunda, ürünlerimizin son derece uygun fiyatlı olduğunu hemen fark edeceksiniz.

İletişim Bilgilerimizi Kullanarak Lütfen Bizimle Temasa Geçin

İnternet sitemizde yer alan iletişim bilgilerinden yararlanarak rahatlıkla bize ulaşabilirsiniz. Sizinle birebir iletişim kurabildiğimiz takdirde hizmetlerimizi daha etkin bir şekilde sunabiliyoruz.

İletişim bilgilerimizi kullanan müşterilerimizin Almanya’dan gelen yoğun mobilya siparişleri bizi hem mutlu ediyor, hem de size daha çok hizmet vermek konusunda teşvik ediyor. 

Termo Concept Web Sitesi Üzerinden Online Alışveriş Yapmanın Avantajı

Termo Concept web sitemiz üzerinden online alışveriş ettiğinizde, istediğiniz mobilyanın siparişini verdiğinizde alacağınız ürün ile sizin aranıza aracılar ve/veya ithalatçı dükkanlar ya da daha fazla kuruluş girmeden yerel bir alıcı gibi sadece ürünün fiyatını ödeme avantajınız olur. Böylece Türkiye üzerinden ithal edilen ürünlere Almanya’da gereğinden daha fazla para ödemenize gerek kalmaz.

Termo Concept firması olarak sizlere gururla sunduğumuz  kaliteli ürünleri online yöntemlerle sipariş ederek olabilecek en  uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Türkiye’den Almanya’ya Mobilya Gönderiminde Gümrükleme İşlemleri

Sizin talebiniz doğrultusunda gümrükleme hizmetlerini ve gümrük vergisi ödemelerinin tamamını biz organize ediyoruz. Bu işlemler sırasında, arzu etmeniz halinde müşteri destek ekibimiz ile ürünlerin sevkiyat ve konsolidasyon süreci hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlıyoruz. Türkiye’den Almanya’ya mobilya gönderimi sırasında karayolu ile sevkiyat yapılması en çok talep edilen nakliye yöntemidir. Bunun nedeni AB ile Türk gümrük idareleri arasından imzalanmış bulunan transit kolaylaştırma anlaşması sayesinde işlemlerin olabilecek en hızlı şekilde yürütülebilmesidir. 

Bu amaç doğrultusunda firma olarak Türkiye’den Almanya’ya günlük sevkiyatlar düzenliyoruz. Bu durum gümrük belgelerinin önceden düzenlenmesini gerektirdiği için yapılan işlem kişisel nakliye olmayıp, ticari nakliye kapsamında gerçekleşmektedir. Ürünlerimizi Almanya’dan gelen talepler doğrultusunda kara nakliyesi ile sevk ettiğimizde toplam teslimat süreci 10 ile 15 gün arasında değişmektedir.

Tecno concept mobilya firması olarak lojistik hizmeti verirken Türkiye’den yolladığımız ürünlerin ihracatı için gerekli bütün gümrük işlemlerinden ve bu amaçla düzenlenmesi gereken bütün evrakların düzenlenmesinden biz sorumlu oluyoruz. Türkiye’den Almanya’ya Mobilya Gönderiminde Teslimat Yaptığımız Başlıca Şehirler

Termo Concept mobilya firması olarak Almanya’da mobilya teslimatı yaptığımız başlıca şehirler şunlardır:

  • Berlin
  • Hamburg
  • Münih
  • Köln
  • Düsseldorf
  • Stuttgart
  • Dortmund
  • Essen
  • Leipzig
  • Hannover
  • Duisburg
  • Nurnberg
  • Bonn
  • Munster
  • Krefeld

Listede göremediğiniz şehirler için iletişim bilgilerimiz kullanarak bize ulaşın ve konu hakkında bilgi alın. Amacımız nerde olursanız olunsize ulaşmak ve rahat ettirmektir.

SSL Sertifikası Kapsamında Güvenli Ödeme Yöntemleri Sunuyoruz

Bizimle alışveriş yaptığınızda aşağıda belirttiğimiz yöntemlerden tercih ettiğiniz herhangi bir tanesini seçerek ödeme yapabilirsiniz:

  • Web sitemizden kredi kartı ile online ödeme yapmak ( Elektronik ödeme)
  • Banka havalesi ile ödeme yapmak 

Temo Concept firması yaptığınız ya da yapacağınız alışverişlerde ödeme bilgilerinizin güvenliğinin garanti altında olması için SSL sertifikası kullanır. 128 Bit şifreleme ile bilgi güvenliği sayesinde verdiğiniz detaylı bilgi için gizlilik ilkesinin maksimumda olması sağlanır. Böylece banka bilgilerinize ya da kredi kartı bilgilerinize 3. Şahıslar tarafından ulaşılması kesinlikle söz konusu olamaz. 

Mobilya göndermek için yollayacağınız ödemeler için anlaşmalı olduğumuz bankaları ve hesap bilgilerimizi web sitemizden öğrenebilirsiniz. 

Evinizi  ya da ofisinizi hayal ettiğiniz gibi döşemek için doğru mobilya markasını bulmak çok önemlidir. Hem bütçeniz hem de eviniz için doğru mobilya seçiminde daha fazla araştırma yapmalısınız. Kaliteli mobilya ürünleri satın aldığınızda sizi yıllarca mutlu edebilecek özgün tasarımlar edinmiş olursunuz.

Termo Concept firmasını arayarak aşağıdaki konular hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz:

  • Size sunduğumuz satış öncesi ve satış sonrası hizmet prosedürleri hakkında detaylı bilgi isteyin. 
  • Ürünlerimizin garanti kapsamı ve garanti süresi hakkında bilgi edinin.
  • Satın almayı düşündüğünüz ürünün malzemesi ve tasarımı hakkında da bilgi sahibi olmanın sizin en doğal hakkınız olduğunu unutmayın. 

Bu amaçla sitemizde yer alan iletişim bilgilerini kullanarak bizimle temas geçin. Böylece doğru bilgileri doğru kaynaktan edinmiş olursunuz.

Sakın unutmayın ev almak kadar mobilya seçimi de hayatınızda önemli bir yere sahiptir. Hayallerinize kavuşmak istiyorsanız lütfen hiç zaman kaybetmeden web sitemize göz atın.

Etiketler: Temo Concept
Nisan 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR