Kategori Başlık Alanı
 
115.000,00 TL KDV Dahil
145.000,00 TL KDV Dahil
%21 İndirim
%21İndirim
Ücretsiz Kargo
115.000,00 TL KDV Dahil
145.000,00 TL KDV Dahil
%21 İndirim
%21İndirim
Ücretsiz Kargo
45.500,00 TL KDV Dahil
65.500,00 TL KDV Dahil
%31 İndirim
%31İndirim
.
49.500,00 TL KDV Dahil
65.500,00 TL KDV Dahil
%24 İndirim
%24İndirim
.
49.500,00 TL KDV Dahil
65.500,00 TL KDV Dahil
%24 İndirim
%24İndirim
.
1

Düğün Paketi Mobilya Takımları

Düğün tarihi yaklaştıkça evlenecek olan çiftler, yeni ev ihtiyaçlarını almak için tercih ettikleri eşyalar hakkında bazı zamanlar kararsız kalabiliyorlar. Hem seçebilecekleri seçenekler oldukça fazla olması hem de bütçe konusunda başka detaylar hakkında onları seçim yapmakta oldukça zor durumda bırakıyor. Herkes kendi evine kendi stiline ve bütçesine en uygun olan mobilyayı tercih etmek ister. 

Almayı düşündükleri mobilya ve eşyaların uzun süreli kullanacaklarını tahmin edilir. Fakat bu kararsızlıkları da normal bir durum olabilir. Bir de işin içinde bulunan tatlı düğün heyecanı işe karıştığı esnada bu zaman biraz daha zorlu geçebilir. Doğru karar verebilmek için eşya almadan evvel veya da düğün olmadan önce geniş zaman dilimlerinde eşya seçimi yapmak oldukça doğru bir karar olacaktır.

Düğün Paketi İçeriği 

Her şey dâhil düğün paketi noktasında pek çok bilindik marka yeni evlenen çiftler için daha özel, kampanyalı, ucuz düğün paketi modelleri sunuyor. Siz de şu zamanda evlilik öncesi hazırlıklar içinde bulunan bir çift iseniz ve düğün paketi fiyatları sizi kendine çekiyorsa eviniz için en uygun seçimleri yaparken bazı ayrıntılara daha dikkat etmeniz yapmış olduğunuz tercihlerinizden daha çok memnun kalmanıza yardımcı olabilir.

Bu gibi hususlarda sırasıyla sizin için öneride bulunalım. Düğün paketi içeriğinde genellikle beyaz eşyadan mobilyaya kadar bütün eşyaları kapsar. Bazı mağazalar sadece mobilya verirken bazı mağazalar ise beyaz eşya ile beraber düğün paketi de satışa sunuyor.

Düğün Paketi Oturma Grubu

Düğün paketi oturma grubu genellikle berjerli takımlar içerir. İçinde bulunan diğer parçalar ise halı, TV ünitesi gibi büyük eşyalar yer alıyor. Düğün paketine yapılan kampanyalarda çiftler normal tek tek almak yerine paket şeklinde alarak uygun fiyat ödeyerek istedikleri mobilyalara sahip olabiliyor. 

Düğün paketinin içeriğinde bulunan oturma grupları eğer zevkinize hitap etmez ise istediğiniz oturma grubu ile değişiklik yaparak az da olsa farkını ödeyip istediğiniz tarzda bir oturma grubuna sahip olmanız da mümkündür.

Düğün Paketi Yemek Odası

Düğün paketinde bulunan yemek odası takımı koltuklar ile halı, sandalye, masa gibi parçalardan oluşan bir gruptur. Bunun içeriğinde küçük parçalara da yer olup olmadığı satın aldığınız mağazanın yaptığı kampanyalar dâhilinde olabilir. 

Yemek odası bir evin olmazsa olmazlarındandır. Bu yüzden yeni evlenecek çiftlere düşündükleri yemek odası takımları seçiminde daha spor tarz yemek oda takımlarını seçmeleri önerilir. Düğün paketi içeriğinde olan yemek odası yine zevkinize hitap etmediği durumlarda değişiklik yapma imkânı bulunur.

Düğün Paketi

Aramış olduğunuz komple düğün paketi çoğunlukla içerisinde mobilyadan halısına ve beyaz eşyasına kadar olan ürünlerden oluşan bir pakettir. Fiyatın daha ucuz olarak bulunması bunda etken madde olarak görülür. Mobilyalarını uzun süre kullanacaklarını göz önünde bulunduran çiftler ucuz olsun diye daha düşük kalitede ürünleri tercih etmemelerini tavsiye edilir. 

Bu şekilde seçilmiş olan eşyalar daha sonrasında sorun yaşamanıza neden olacaktır. Eşya seçmeden önce sahip olduğunuz bütçenizi bu iş için baştan planlı şekilde ayarlamak sizin için faydalı olacaktır. İstediğiniz düğün paketleri için hem kaliteli hem uygun fiyat olan ürünlere yönelmeniz de fayda vardır.

Düğün Paketi Yatak Odası

Yine hepsinde olduğu gibi yatak odası takımı da yeni evlenecekçiftler için büyük önem arz eder. Genellikle eşyalar uzun süreli kullanım gerektirdiği için her zaman alma imkânı bulamayan kişiler için kaliteli ve dayanıklı eşyaları seçmek çiftler adına doğru karar olacaktır. Evinizde olmasını istediğiniz rahatlık ve huzurlu bir ortam eşyalarınızın doğru renk ve tasarım seçimleri ile yakından alakası vardır. 

Düğün paketi ararken çok farklı renk seçenek ve tasarımlar ile karşılaşabilirsiniz. Yatak odası seçiminde de doğru karar vermeniz sizin kullanım süresince memnun kalmanızı sağlayacaktır. Yatak odası seçimlerinde yeni sezon düğün paketleri içinde bulunan yatak odası modelleri oldukça şık tasarımlar ile satışa sunuluyor.

Yeni Sezon Düğün Paketleri

Düğün için hazırlık ve alışveriş yapmanın heyecanı başkadır. Sebebi ise yeni bir ev kurmak içerisinde mutlu, huzurlu yaşamayı hayal etmektir. Bu doğrultuda en iyi hizmet sağlamak amacını hedeflemiş mağazaları keşfetmek gerekir.

Geniş ürün çeşidini her bütçeye hitap eden fiyat filtresi, model karşılaştırmaları ve paket avantajları uygun olan satış noktalarından faydalanmanızda yarar vardır. 

Yeni evlenecek çiftlere ya da evini yenileyecek olanlara en iyi hizmet sunan mağazalar mevcuttur. Yeni sezon düğün paketleri içinde oldukça şık tasarımlar mevcuttur. Hemen hemen her mağazada yer alan Yeni Sezon düğün paketleri her tarza uygun tasarımları ile rahatlıkla seçimi yapma imkânı verecek.

Üçlü Düğün Paketi

Düğün paketleri ile yeni evlenen ve evini yenileyen çiftlere özel kampanyalar ile üçlü takım mobilyalardan oluşuyor. Üçlü düğün paketi içeriğinde yatak odası takımı, yemek odası takımı ve koltuk takımını olarak satışa sunuluyor. 

Düğün hazırlık süreci alışveriş yapmanın yuva kurmanı heyecanı oldukça başkadır. Çeyiz paketi alışverişlerinin ekonomik fiyatları modellerievlenecek olan çiftler için oldukça idealdir. Düğün hazırlık aşamasında üçlü düğün paketleri çok avantajlıdır.

Düğün Paketi Fiyatları 

Yaz mevsiminin gelmesi ile beraber düğün hazırlıkları hız kazanıyor. Düğün paketi mobilya fiyatlarında özel indirimler evlenecek çiftlere çok cazip geliyor. Düğün paketi mobilya fiyatları genel olarak minimum 50.000 TL'den başlayıp yukarıya doğru çıkabiliyor. Bu fiyatları ise genel olarak çiftlerin ne şekilde bir mobilya istediklerine göre fiyat aralıkları değişebiliyor. 

Bazı evlenecek olan çiftler özel tasarım mobilya talep ettiklerinde fiyat daha da artabiliyor. Bazı mağazalar platin düğün paketi başlığı ile 75.000 TL fiyat ile veya daha da aşağı ürünleri evlenecek çiftlerin tercihine sunuyor.

Yeni Mobilya Renkleri Nelerdir?

Düz renklerin eskiye göre fazla rağbet görmediği bu yıllarda daha sade renkler tercih ediliyor. Soft renklerin hâkim olduğu düğün paketleri adeta göz kamaştırıyor. Evinizde olmasını istediğiniz huzurlu bir ortam sunmasının eşyalarınızın doğru renk ve tasarım seçimleri ile çok ilgisi vardır. Boyutları dar bir evde yaşam sürdürecek iseniz açık renkli eşyaları tercih etmelisiniz. 

Bir koltuk takımı satın alırken odanıza kombinasyon yapmak oldukça ilgi çekici olacaktır. Odanıza yerleştirilen koltuk takımı odanızı hareketlendirmesi gerekir. Ülkemizde koltuk takımı seçilirken genellikle koyu renkliler tercih edilir. Bunun nedeni ise evde en çok kullanılan takımlar olduğu için kiri göstermemesidir. Açık tonlarda koltuk takımları günlük yaşantıda kullanmak zordur.

Evlenecek Çiftlere Mobilya Tavsiyeleri

Evlenecek olan çiftlere mobilya seçiminde mağazaların sunmuş oldukları düğün paketlerine bakmalarını tavsiye ederiz. Zira bu kampanyalar evini yeni kurulacak çiftlere çok cazip imkânlar sunuyor. Düğün kampanyaları hemen hemen her tarza hitap edebiliyor. Mobilya seçiminde kapalı renk tercihi yataklarda kapalı kombin, açık renk mobilya seçimi yapanlara da açık kombinler mevcuttur. Klasik tarz olan mobilyalar düğün paketleri içinde çok yer almaz. 

Genellikle klasik mobilyalar orta yaş kesimine hitap ettiği için yeni nesil gençler artık evlerinde daha çok sportif mobilyalar tercih ediyor. Şimdiki zamanlarda artık ev mobilyalarında mat renkler daha çok öneme sahiptir. 2021 yılıyla beraber artık yatak odası için beyaz renkler ve sadelik tercih edilirken oturma odası için ise genellikle daha sportif ya da daha hareketli renkler tercih ediliyor. 

Evlenecek olan çiftler seçtikleri mobilyalara uygun perde modelleri ile daha şık bir hale getirebilir. Bir evde en önemli yer muhakkak ki yatak odasıdır. Çünkü yatak odası insanların tarzını anlattığı yer yorulduktan sonra dinlenebildiği bir alandır. Yatak odası takımlarımızı seçerken kullanışlı ve kaliteli olmasına özen göstermelisiniz. 

Yapmış Olduğunuz Seçimler Tarzınızı Belirler

Genellikle bireyler, yatak odalarını seçerken ilk olarak kaliteli ve kullanışlı olmasına bakarlar. Almış olduğunuz mobilyalar tarzınızı yansıtırken kullanım olarak da kolaylık sunması gerekir. Her şey içinde olan düğün paketi mobilyaları eşya bakımından belirli dekorasyon tarzlarına göre oluşturulmuş gruplardır. 

Mobilya seçeneklerini incelerken aynı zamanda çiftin ortak noktada buluştukları türe sahip ürünleri değerlendirmeleri gerekir. Sade ve doğal tasarımlar tercih eden bireylerden modern ve renkli tasarımlar tercih edenlere kadar çok sayıda imkânlar vardır. Dekorasyon yönünden kesin bir karara vardıktan sonra çiftler arasında anlaşma gerçekleştikten sonra ürün seçiminin o zaman yapılması daha doğru olur.

Ev Büyüklüğüne Göre Mobilya Seçimi

Yeni evlenecek olan çiftlerin mobilya ya da evlilik paketi seçiminde yaygın olarak yaptıkları pek çok hatalardan birisi de sadece estetik görünüme önem vermesidir. Kaliteli düğün paketi seçilirken göz önünde bulundurulması gereken en önemli kriterlerden birisi ise evin sahip olduğu büyüklüktür. İstediği çok fazla beğenilen bir mobilya takımı eve yerleştirildiği zaman beklenen ortamı sunmayabilir. Bu konuda evin ebatları doğrudan önem taşır. 

Küçük bir eve sahip olan bireyler daha ferah bir ortama sahip olmak mobilya seçiminde açık renkleri tercih etmelidir. Mobilyalar tasarım yönünden çok geniş veya çok uzun bir yapıya sahip olmamalıdır. Geniş bir evde çok küçük mobilyalar da hoş bir görünüm sunmayacaktır. Bu nedenle evin ebatlarına göre düğün paketi içerisinde size uygun doğru seçimi yapmak iyi bir tercih olacaktır.

Yemek Odası 

Yemek odası evlerin bölümü olan salon ve oturma odaları için düzenlenmiş olan yemek alanı olarak bilinir. Yemek masası, vitrin, sandalyeler, ayna, TV ünitesi gibi mobilyaların bir araya gelmesiyle yemek odası oluşturulur. Evin en can alıcı köşesini dekore etmek için modern yemek odası takımları evinize tarz bir hava katacaktır. Koltuk takımlarımız ve salon takımları evimize en şık gösteren mobilya çeşitleridir. 

Evde en çok kullanılan alanda olduğu için dayanma gücü uzun olmalı ve ekonomik yönden fazla pahalı olmamalıdır. Oda sayısı fazla olan evler için elbette kaliteli şık iyi bir işçilik yapılmış takımlarda tercih ön planda olmalıdır. Evinizin ve yaşam tarzınız için doğru koltuk takımı seçmek ciddi bir husustur.

Oturma Odası Dekorasyonu

Oturma odası başta belirttiğimiz üzere evinizin en sosyal alanıdır. Bu sebeple burada vakit geçirirken rahat etmeniz ve tabii ki misafirlerinizi de rahat ettirmeniz gerekir. Oturma odaları genellikle küçük metrekareli alanlar olduğu için öncelikle eşya fazlalığındankurtulmalısınız. Fazla eşya burada kötü bir görüntü sağlar rahat etmenizi de oldukça engeller. 

Ayrıca ne kadar zarif seçimler yapmış olursanız olun fazla eşya kalabalığının olması oturma odanızın yeterince şık görünmesine engel olacaktır. Oturma odasında her eşya sizin için gerekli gibi olabilir fakat büyük TV ünitesi kullanmak yerine küçük olanlar tercih edilmesi gerekir.

1 Günde teslim düğün paketleri, ekonomik düğün paketleri, avantajlı düğün paketleri, küçük evler için düğün paketleri, geniş evler için düğün paketleri, villalar için düğün paketleri, kampanyalı düğün paketleri

 

 

2024 Yılı Düğün Pakatlerinde Trend Olacak Yeni Sezon Düğün Paketi Mobilyaları Kütahya'da Temo Concept'te

Sevgili nişanlı çiftler ve düğün planlayıcıları, 2024 yılı düğünlerinizde kullanabileceğiniz en son trend mobilyalara ayak uydurun! Bu 2024 yılının düğünlerinde özellikle dikkat çekecek olan şeylerden biri de yeni sezon düğün paketi mobilyaları. Düğününüzü unutulmaz kılmak için tasarlanmış bu mobilyalarla mekanınıza zarafet ve rahatlık katın.

Kütahya'da 1 Günde teslim Mobilyalar, Kütahya'da 1 Günde teslim Düğün Paketleri,

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR