Kategori Başlık Alanı
 
56.713,41 TL KDV Dahil
68.006,61 TL KDV Dahil
118.345,78 TL KDV Dahil
93.789,53 TL KDV Dahil
93.789,53 TL KDV Dahil
86.281,33 TL KDV Dahil
84.400,38 TL KDV Dahil
75.948,59 TL KDV Dahil
87.032,99 TL KDV Dahil
105.851,37 TL KDV Dahil
49.475,00 TL KDV Dahil
46.548,10 TL KDV Dahil
32.231,32 TL KDV Dahil
56.107,80 TL KDV Dahil
53.605,00 TL KDV Dahil
66.090,00 TL KDV Dahil
66.848,44 TL KDV Dahil
66.403,14 TL KDV Dahil
63.912,31 TL KDV Dahil
1 2 >

Yatak Odası Takımı Modelleri ve Fiyatları

2024 yılı Yatak Odası Takımları Modelleri ve Fiyatları

Yaşam alanlarımız olan evlerimizin her bir köşesi bizim için ayrı bir önem taşır. Fakat huzurlu bir uyku ve rahat bir gece geçirmek için şüphesiz en özenilmesi gereken bölümlerden bir tanesi yatak odalarıdır. Yatak odaları mobilyasından duvar rengine kadar dikkat edilmesi gereken birçok detay içerir. 

Yatak odalarınızın ferah bir ortama sahip olmasının yanı sıra estetiksel bakımından da seçimlerinize önem verdiğinizin farkındayız. Yatak odası mobilya seçimlerinizde sizlere en iyisini ve en güzelini sunduğumuzdan eminiz. Son derece kaliteli ve birinci sınıf malzemeden yapılmış olan yatak odası takımı modellerimiz ile bu yılda seçimlerinizin ilki olmayı hedefliyoruz. 

Geçmiş yıllardan bugüne mobilya sektöründe hizmet veren firmamız, her yıl olduğu gibi bu yılda eşi benzeri bulunmayan yatak odası takımları ile vazgeçilmezleriniz arasında yer almaya devam ediyor. Sizler için tasarladığımız ve en kaliteli malzemeler ile üretimini yapmış olduğumuz takımları, güler yüzlü personellerimiz ile beğeninize sunuyoruz. Takımlarımız oldukça fazla sayıda farklı modellere sahip olmalarının yanı sıra dilediğiniz renk seçimini yapmakta da özgürsünüz. Firmamız aracılığı ile sizi yansıtacak olan model ve rengi tercih edebilirsiniz. 

Yatak Odası Modelleri

Yatak odalarınızın mobilya seçimlerinde seçici davrandığınızın farkındayız. Öyle ki mobilyaların yatak odanıza uyum sağlamasının yanı sıra kalite mobilya tercih etmeniz uzun yıllar sizinle olmasını istemeniz en doğal hakkınız. Yatak odalarında mobilya seçimi yapılırken birden fazla sayıda çeşit ve modele rastlamanız mümkün. Firmamız her geçen gün gelişen ve yeniliğe uğrayan yatak odası modelleriyle siz değerli müşterilerimizin karşısına çıkıyor.

Özel tasarımcı personellerimiz, işinde uzmanlaşmış ustalarımız aracılığı ile ürettiğimiz mobilyalarımızın tarzı ve modelleri tamamen bize ait olup diğer mobilya mağazalarında görmeniz mümkün değildir. Ayrıca üretmiş olduğumuz ürünlerde son derece hassasiyetli ve özenli davranarak, mobilya kullanım esnasında herhangi bir mağduriyet yaşamamanıza önem veriyoruz. 

Kişiden kişiye zevk ve renklerin farklı olabileceği bilincinde olan firmamız, yatak odası takımı modellerinde de bu detayı göz önünde bulundurur. Bu bilinç ile çıkmış olduğumuz bu yolda sizlerin zevklerine uyum sağlayan ve gözlerine hitap eden yatak odası modelleri ile karşınızdayız. Firmamız tarafından üretilen modern yatak odası takımları, son yılların en trend renkleri ile üretilir ve sıradışı tasarımları ile gözlerinizi kamaştırmak için yeterlidir.

Ayrıca firmamız aracılığı ile geçmişten bugüne moda olan ve asla modası geçmeyecek olan avangarde yatak odası takımları ya da ahşap yatak odası takımları modellerine de sahip olabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra göz alışkanlığı kazanılmış olan klasik yatak odası takımları modellerimize de göz atabilirsiniz. 

Yatak Odası Dekorasyonu

Yaşam alanlarınızın genelinde en dikkat çekici olan dekorasyonlarınız, yatak odalarınızda da bu özelliğini kaybetmemeli. Bu sebep ile tarzını yansıtan ve görenler şaşkına çeviren farklı tasarımda modellerde mobilyalara sahip yatak odası, sizlere tam bir görsel şölen düzenler. Yatak odası dekorasyon işlemlerinde şüphesiz öncelik duvar estetikliğine verilmiş olsa da uygulanan dekorasyona ait mobilya seçimi de oldukça önemlidir. Firmamız tarafından üretilen birden fazla çeşitte yatak bazası modelleri ile farkındalık yaratabilirsiniz. Yatak bazası denildiğinde aklınıza klasik gelen yatak bazalarını unutun. Firmamız sizlere yeni tasarım ve modelleri ile klasikten uzak dekorasyonlarınızın tamamlayıcısı olan yatak baza modellerini sunuyor. 

Firmamızı tercih ederek düzenleyeceğiniz yatak odası modellerinde, size en yakın modelleri tercih etmenizin yanı sıra mobilyalarınızın bir uyum ve ahenk içerisinde olduğunu görebilirsiniz. Öyle ki yatak bazası konusunda farklı tasarımlara sahip olan firmamız, aynı şekilde yatak odası dolapları modelleri ile de sizlere öncülük etmeye devam ediyor. Yatak odanızda dolap ve baza tercihlerinizin birbirleri ile uyum içerisinde olması, estetiksel anlamda odanızda hoş bir hava kazandıracaktır. Tüm bunların yanı sıra son zamanların trendi olan ve birçok kişi tarafından da tercih edilen country yatak odası takımları modellerini inceleyebilirsiniz. 

Yatak Odası Takımı Fiyatları

Yatak odası seçimlerinde öncelik kalite ve modellere verilmiş olsa da sizin için mobilya fiyatlarının da büyük bir önem taşıdığının farkındayız. Firmamız sizler için üretmiş olduğu çok çeşit ve modelde yatak odası takımlarında farklı fiyat listesi ile her bütçeye uyum sağlar. Üretmiş olduğumuz ürünlerin tamamında birinci sınıf kalite malzemeler kullandığımızı belirtir, fiyat farklılıklarında mobilya çeşit ve modellerinin etkili olduğunu hatırlatmak isteriz. Ayrıca almış olduğunuz takım içerisinde bulunan parçalar da fiyat farklılığı görmeniz de en etkili sebepler arasında yer alır.

Dayanıklı yatak odası takımı sahibi olmak için hemen firmamıza gelebilir ve beğendiğiniz yatak odası takımlarımız hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Yatak odası takımlarında son zamanlarda teknolojinin gelişimi ile birlikte çok farklı modelleri bulunan bazalı karyolalar ve sürgülü gardrop modelleri, en sık tercih edilen ve oldukça da kullanışlı olan modellerin başında geliyor. Kapaklı gardırop modellerinin yerini alan sürgülü gardıroplar, fiyat bakımından yükseklik payı olsa da kullanışlı ve dayanıklı olmaları sebebi ile birçok insanın dikkatini çekmeyi başarıyor. Ayrıca firmamız tarafından estetik selliğini ve kalitesini koruyan ekonomik yatak odası takımları modellerimize de ulaşabilirsiniz. 

Yatak Odası Takımı Nelerden Oluşur?

Yatak odası takımları model ve renk bakımından birbirlerinden farklı olsalar da içermiş oldukları parça bakımından benzerlik gösterirler. Yatak odası takımlarında çok parçaya sahip olmalarının yanı sıra oldukça sade ve az sayıda parçalara sahip olan modellere ulaşmakta mümkün. Özellikle son yıllarda odaların dar bir yapıya sahip olması, az parçaya sahip olan modellerin tercih edilmesinde en büyük etken olarak kabul ediliyor. Öyle ki farklı boyutlarda yapılan karyolalar, yatak odası dolabı ile birbirlerinin tamamlayıcısı olabiliyorlar. Karyolaların alt kısımlarında yer alan bölmelikler, yatak odası dolaplarında son yıllarda yapılan tasarımlar yatak odası parçalarını en aza düşürmeyi başarıyor. 

Yatak odası takımlarında geçmişten bugüne vazgeçilmez parçalar arasında yer alan komodinler, pahalı veya uygun fiyatlı tüm takımların içerisinde bulunuyor. Takım seçimlerinde kişi tercihine uygun olarak şifonyerler de farklı modeller de üretilebiliyor. Şifonyer seçiminizin yatak odası modelinize uyum sağlamasına dikkat etmeyi unutmayınız. Firmamız son zamanlarda oldukça şık bir tasarıma sahip olan çekmeceli aynalı şifonyer modelleri ile seçimlerinizi oldukça kolaylaştırıyor. 

Yatak Odası Takımı Renkleri

Yatak odası modelleriniz de mobilya modeliniz kadar renk seçiminiz de oldukça önemlidir. Unutmamalısınız ki mobilyanızın modelini rengi yansıtır. Firmamız üretmiş olduğu mobilyalar da tüm renk uygulamalarını yapmakta ve sizlerin tarzını yansıtacak olan renkleri en iyi şekilde kombinlemektedir. Renk seçiminde yatak odanızın duvar rengi ve kullanacağınız aksesuarlar da büyük önem taşır. 

Bunun yanı sıra yatak odanızın güneş ışığını hangi açıdan aldığına da dikkat etmelisiniz. Yatak odanız aydınlık bir ortama sahip ise açık renkleri tercih edebileceğiniz gibi koyu renklerden yana da tercih hakkınızı kullanabilirsiniz. Fakat yatak odanıza çok az bir güneş ışığının girmesi koyu renk mobilya seçiminizin yanlış olduğu anlamına gelir. Çünkü zaten karanlık olan odanız, koyu renk yatak odası takımınız ile oldukça sıkıcı bir hava yaratacaktır. 

Firmamız üretmiş olduğu yatak odası modellerinde, modele uygun renk ve renk detaylarını kullanılır. Mobilyalarımıza eklemiş olduğumuz renk detaylarımız, kesinlikle gözlerinize hitap etmeyen kötü görüntülere sebebiyet vermez.

Ayrıca işinde uzman olan ve oldukça da hassasiyetli çalışmalar gösteren personellerimiz, mobilya model seçiminde olduğu gibi renk seçiminde de sizlere yardımcı olacaktır. Uzun yıllar kullanacağınız ve sıkılmayacağınız yatak odası takımları için firmamız ile iletişim sağlayabilirsiniz. 

Yatak Odası Mobilyası Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler?

Yatak odası mobilya alımlarında öncelik estetikselliğe verilmiş olsa da aslında mobilya kalitesi büyük önem taşır. Öyle ki yatak odası takımları uzun yıllar sık kullanıma sahip olacağı için sağlam olmaları gereklidir. Bu sebeple mobilya seçiminde ve beğenisinde önceliği mutlaka mobilya kalitesine vermelisiniz.

Ayrıca mobilya ile beraber alacağınız yatak seçiminde de kalite ve konfora önem vermeniz gerektiğini unutmayınız. Mobilya seçimi yaparken ürünlerin temizlik malzemelerine karşın duyarlı olmalarına, yatak odası mobilyalarının zaman zaman taşınma işlemlerine maruz kalacağı da göz önünde bulundurularak en kaliteli malzemelerden tercih edilmesi gereklidir. 

Firmamız geçmişten bugüne üretmiş olduğu tüm mobilya modellerinde olduğu gibi yatak odası takımı mobilyalarında da birinci sınıf kalitede malzemeden üretilen ahşapları kullanır. Aynı zamanda son yıllar da birçok firma tarafından üretimi yapılan ve sıklıkla da tercih edilen mdf tarzında mobilya modellerinde de sizler için en iyisini üretiyoruz. 

Firmamız aracılığı ile alacağınız yatak odası mobilyalarımıza son derece güvenilir ve ürünlerimizin garanti kapsamında olduğunu unutmamalısınız. Yatak odası mobilya seçimlerinizde yanılmamak ve gülen yüzünüzü hiç kaybetmemek için sizlere hizmet vermekten gurur duyuyoruz. 

Yatak Odası Mobilya Dizaynı

Yatak odası mobilya seçimlerinizde gösterdiğiniz hassasiyet ve özenin farkındayız. Firmamız mobilya dizaynları ile göz estetikliğinizi kazanarak modellerini en iyi şekilde gözler önüne seriyor. Bu sebep ile seçmiş olduğunuz modeller gözlerinizin kamaşmasına neden olabilir. Firmamız aracılığı ile almış olduğunuz mobilyalarınızın, evlerinizde de aynı estetiksel görünümü koruması için mobilya dizaynını en iyi şekilde yapmalısınız. 

Mobilya model ve renk seçimlerinin yanı sıra sergilenmesi de büyük önem taşır. Bu anlamda mobilya dizaynını yaparken, almış olduğunuz mobilyada ki model ya da renk detaylarına dikkat etmelisiniz. Firmamız ürünlerine tanımladığı renk detaylarında dikkat çekmeyi hedef alır. Bu sebep ile detayların göz önünde bulunmasına dikkat etmelisiniz. 

Yatak odası dizaynında en dikkat çeken parçaların küçük parçalar olduğunu unutmayınız. Oldukça büyük olan yatak karyolanız ve dolabınız sabit olarak kalacağından, diğer parçalar ile estetiksellik kazanmak ve dilediğiniz zaman da değişiklik yapabilmeniz mümkündür. Yatak odası takımlarında yer alan küçük parçaları, odanıza adım atıldığı anda en dikkat çeken noktalara yerleştirmeniz gerekir. Böylelikle takımınızı tam anlamıyla yansıtacak ve renk uyumlarını da tamamlamış olursunuz. 

Yatak Odası Mobilya Kullanımı

Yatak odası takımlarında mobilyalarınızın uzun yıllar sizinle kalabilmesi için dikkat etmeniz gereken birçok husus vardır. Bu anlamda öncelikle yatak odası mobilyalarınızın temizliğinde büyük bir özen, hassasiyet ve dikkat içerisinde olmalısınız. Mobilyalarınızı özel temizlik malzemelerinin aynı sıra kesinlikle ıslak bez ile silmemeli, nemli bezler tercih etmelisiniz.

Ayrıca mobilyalarınıza dışarıdan gelecek darbelerden uzak tutmalı ve katkı maddesi içeren boyalar ile müdahalesine izin vermemelisiniz. Firmamız tarafından üretilen mobilyalarımız, dış etkenlere karşı dayanıklı ve uzun ömürlü kullanımlara uygundur. 

 

Eskişehir Yatak Odası Takımı, Modelleri ve Fiyatları, 2024 Yılı Yeni Sezon Eskişehir Yeni Sezon Yatak Odası Takımları, Modelleri ve Fiyatları

Afyon Yatak Odası Takımları, Modelleri ve Fiyatları, 2024 Yılı Afyon Yeni Sezon Yatak Odası Takımları, Modelleri ve Fiyatları

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR