Blog Başlık

  • Temmuz 28, 2022

    Yatak odası, evdeki diğer tüm odalardan daha fazla rahatlamış olmak ve dinlenmek isteyeceğiniz bir yerdir. Evinizin diğer alanlarına göre daha fonksiyonel olmasını bekleyeceğiniz yatak odasının dekorasyonu, mobilyaların, duvar ve zemin kaplamaların, dekoratif ürünlerin ve zevkinizi yansıtacak daha pek çok eşyanın uyumlu bir şekilde bütün oluşturabilmesidir.

    Temo Concept
  • Mayıs 31, 2022

    Günlük yaşamda en fazla ofis ya da evlerde vakit geçiriyoruz. Dolayısıyla ruh halimizi, yaşam alanındaki dekorasyonlar etkiliyor. Ortam, güzel ve rahat göründüğünde pozitif enerjiyi bedenimizde hissediyoruz. Hoş olmayan eşyalara sahip olmak ise enerjimizi alıyor ve enerjimizi düşürüyor. Dolayısıyla eşya ve aksesuar seçiminde dikkatli olunması gerekir.

    Temo Concept
  • Mayıs 31, 2022

    Mobilya, evin ya da ofisin dekorasyonu açısından önemlidir. Çünkü tasarım seçenekleri sayesinde ortama farklı bir hava katar. İşlevsel olmasından dolayı da birçok avantaj sağlar. Salon, oturma grubu ve diğer odalarda kullanılır. Günün her dakikasında kullanıldığı için koltuk takımı gibi mobilyaların kaliteli olmasına dikkat edilmelidir. 

    Temo Concept
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR