Rattan Mobilya Modelleri

Rattan Mobilya

Mobilyalar, hayatın vazgeçilmezleri arasında yer alır. Özellikle günümüzde ilk izlenimi oluşturur. Kullanımı da birçok kolaylık sağlar. Yaşam alanlarının kullanılabilir olması ve düzeni, seçilen mobilyalara bağlıdır. Önemli olan çok fazla eşya almak değil, uzun ömürlü olanlara sahip olmaktır.

Mobilyalar, genellikle binaların içinde kullanılmak için düşünülür. Ancak bahçe ve balkonlarda yaşam alanlarına dahildir. Bahçe mobilyası oldukça popülerdir. Yaşam alanlarına girmeden misafirleri modern bir şekilde karşılar. Bu yüzden işlevleri önemlidir. 

Ev ya da iş yerlerinde huzur bulmak ve düzenli olmak için kaliteli eşyalar seçilmelidir. Dağınık bir yapı, stres yapar. Kaliteli mobilyalar alınmadığında konfor sağlanamaz. 

Rattan, profesyonel hizmeti sayesinde yıllardır özgün ve kaliteli mobilyalar üretir. Kolay alışveriş seçeneği ile müşterilerinin uygun fiyatlarla eşya sahibi olmalarını sağlar.

Rattan Yatak Odası Takımları

Verimli uykunun insan sağlığı için önemi tartışılamaz. Uykunun verimliliği ise birçok etkene bağlıdır. Bu etkenlerden biri, kaliteli yataktır. Vücudun şeklini almayan ve rahatsız eden yataklarda yatmak işkenceye dönüşür. Ayrıca yatak dışında dolapların ihtiyaca uygun olması ve tasarımının dikkat çekmesi de önemlidir.

Rattan yatak odası takımları ile kaliteyi ruhunuzda hissedebilirsiniz. Rahat bir uykuyla güne başlamak, tamamen sizin elinizde. Uzun yıllar bu keyfi Rattan ile doyasıya yaşayabilirsiniz. 

Rattan Oturma Odası Takımları

Yeni evlenen çiftlerin ya da evini yenilemek isteyenlerin ilk aldıkları eşyalardan biri, şüphesiz oturma odalarıdır. Koltuk takımları, sehpalar ve TV üniteleri, oturma takımının içerisinde muhakkak yer alır. Aksesuarları da unutmamak gerek. Dolayısıyla düzenli ve rahat bir oturma odası için çıkılan yolda eşyalardan aile bireylerine yer kalmaz.

Rattan oturma odası, sadeliği ve konforu her zaman ön planda tutar. TV ünitesi, orta sehpalar ve leke tutmayan koltuk takımları, belli bir düzen içerisinde yer alır. Aksesuarlar ise modern bir hava sunar. Bu sayede oturma odasında keyifle oturabilir ve sevdiklerinizle doyasıya sohbet edebilirsiniz.

Rattan Yemek Odası Takımları

Yemeklerin lezzeti, çoğu zaman konforlu olmayan masa ve sandalyeler yüzünden alınamaz. İhtiyaca uygun olmayan masalara tabakların konulması zorlaşır. Kötü sandalyelere oturmak rahatsız eder. Özellikle aileler için değerli olan yemek saatleri, kalitesiz yemek odaları yüzünden mahvolur. Kültürümüzde önemli bir yere sahip olan yemek takımları seçilirken özenli olunmalı ve kaliteden taviz verilmemelidir. 

Rattan yemek odası takımları, yemeklerin keyifli bir şekilde yenilmesini amaçlar. Rahat sandalyeler ve kullanışlı masa sayesinde herhangi bir sıkıntı yaşanmaz. Sadece yemeğin lezzetine odaklanır. Bu da unutulmaz anlar yaşanmasını sağlar.

Rattan Koltuk Takımları

Salon ya da oturma odalarının vazgeçilmezleri arasında koltuk takımları bulunur. Modele ve odaya göre koltukların yerleştirilme şekilleri bile bellidir. Sadece evlerde değil bazı ofislerde de koltuk takımlarına ihtiyaç duyulur.

Aynı zamanda tasarım konusunda da koltuk takımları büyük bir etkendir. İyi bir tasarım için koltukların rengi dikkatle seçilir. Açık renkli koltuk takımları yaz havası sunarken, koyu renkli koltuk takımları ise ortama ciddiyet katar.

Rattan koltuk takımları, tercihe uygun modern bir tasarıma sahiptir. Uygun fiyat avantajlarıyla da farkını bir kez daha gösterir. 

Rattan TV Üniteleri

Günümüzde televizyon olmayan yaşam alanı neredeyse yok. Mimari planlarda bile özel televizyon köşeleri belirlenir. Özellikle evlerin düzeni, televizyon köşesine göre yapılır. Keyifli dizi ve filmler izleyebilmek için en iyi televizyonlar alınır.

Ancak keyifli içerikler izlemek, sadece televizyona bağlı değildir. Televizyon güvenli ve doğru bir şekilde yerleştirilmemişse ve izlerken bakış açısı gibi zorluklar yaşanıyorsa güzel vakit geçirilemez. Bu yüzden televizyon kadar TV üniteleri de özenle seçilmelidir. 

Rattan, isteğinize göre tercih edebileceğiniz birçok TV ünitesi seçenekleri sunar. Evinizin ya da iş yerinizin TV köşesi daha da güzelleşir. Ayrıca modem ya da uydu gibi cihazlar için özel bölmeler bulunur. Cihazlar, zarar görmez. Ünitelerde kullanılan malzemeler kaliteli olduğu için dayanıklıdır. Televizyona bakarken yukarı ya da aşağıya bakmamak için koltuk takımlarına uygun seviyede TV üniteleri üretilir.

Rattan Orta Sehpalar

Sehpalar, küçük eşyalar olmalarına rağmen günlük yaşamda birçok kolaylık sağlar. Çay, kahve gibi içecekler konulabilir. Misafirlere hizmet ederken pratik olur. Renk seçeneği olduğu için de ortama farklı bir hava katar. Özellikle orta sehpalar, oturma odalarının olmazsa olmazları arasında yer alır. 

Sehpaların dayanıklı olması önemlidir. Birçok amaçla kullanıldığı için beklenmedik darbeler yiyebilir. Üstünde sıcak içecekler ya da zarar verici ürünler olması durumunda istenmeyen kazalara neden olur.

Rattan orta sehpalar oldukça dayanıklıdır. Oturma grupları arasında odanın en güzel yerlerinden birinde tasarımı ve kalitesiyle hemen dikkat çeker. Kullanışlı olması sayesinde birçok kolaylık sağlar.

Rattan Kitaplık Modelleri

Kitap okumayı sevenler için kitaplıklar her yerde muhakkak bulunur. İş yerlerinde ve evlerde, bu mobilyalar için özel köşe ayarlanır. Odanın geneline bakıldığında ise farklı tasarımıyla hemen fark edilir. Bu da ortama nostalji ve bilge bir hava katar.

Kitaplıklar, farklı anlamlar da taşır. Kitaplığın olduğu yerde gelişim ve üretkenlik vardır. Bu yüzden her kitap değerli, hem kitaplık kalitelidir.

Rattan kitaplıklar, günümüzde sıkça tercih edilir. Özgün tasarımı sayesinde kitaplıklar kolayca yerleştirilir ve güzel durur. Kalitesi ile de kullanım alanları geniştir. 

Rattan Masa Modelleri

Açık havada ve daha birçok alanda masalar kullanılır. Her yaşam alanı için özel bir amacı bulunur. İşletmeler hizmet etmek, iş yerleri çalışmak ve evler yemek için tercih eder. Kullanışlı olmasından dolayı da uzun süre rahatlıkla kullanılabilir.

Balkona teras alanlarına hemen uyum sağlar. Birçok çeşidi bulunur. Üretiminde özel malzemeler kullanılır. Tasarımı ortama göre yapılır. 

Rattan, masaları genellikle fırınlanmış gürgen ağacından yapılır. Açılır kapanır özelliği sayesinde birçok amaç için rahatlıkla kullanılabilir. Ağaçtan yapıldığı için suyla uzun süre temas halinde olmaması gerekir. Nemli bezle silinebilir. 

Rattan Berjer Modelleri

Berjerler, sadece sehpa, masalarla değil bahçe ve balkonlarla da uyum sağlar. Açık havada güzel vakitler geçirmeyi yardımcı olur. Konforlu olduğu için otururken rahatsızlık duyulmaz. Birçok çeşidi vardır. Modeller arasından beğenileni tercih edilebilir. Lokanta gibi işletmelerde de berjerlere sık rastlanır. Ahşap masalara uyum sağlayarak modern bir hava sunar. Kafelerin bahçe salıncakları olduğu yerlerde berjerler bulunur.

Rattan berjerlerinin oturum sertliği orta sertliktedir. Bu yüzden dik oturmaya yardımcı olur. Silinebilir özelliği sayesinde kolaylıkla temizlenebilir. Gürgen ağacından yapıldığı ise dayanımı yüksektir. Yüksek ahşap ayakları, masa seviyesine göredir. Mobilyalara bahçe aksesuarlarına hemen uyum sağlar.

Rattan Aksesuarlar

Aksesuarlar, yaşam alanlarını düzenlerken tamamlayıcı görevi görür. Özellikle aynalar, Güneş ışınlarından ışığın yayılmasına kadar birçok rol oynar. Güneş ışınlarının girmediği bir evin köşesine uygun olan bir ayna yerleştirilebilir.

Aynaların hava koşullarına dayanıklı olması da önemlidir. Ancak ahşap çerçeveli aynalar, uzun süre Güneş ışınlara maruz kalmamalıdır. Uygun bir köşenin seçilmesi bu yüzden önemlidir.  

Rattan, aksesuarlarıyla profesyonelliğini bir kez daha gösterir. Bünyesinde birçok kaliteli mobilyalar yer alırken modern aynalarıyla da tasarımdaki eksiklikleri tamamlar.

Siz de kaliteli ve özgün tasarımlı mobilyalara ve aksesuarlara sahip olmak için Rattan’ı tercih edebilirsiniz.

Etiketler: Temo Concept
Nisan 19, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR