Kütahya'nın Mobilyada ilk adresi '' Temo Concept '' ( Temo Mobilya )

Kütahya'nın Mobilyada ilk adresi '' Temo Concept '' ( Temo Mobilya )

KÜTAHYA’NIN MOBİLYADA İLK ADRESİ “TEMO CONCEPT”

TEMO CONCEPT KÜTAHYA’DA MOBİLYA KONUSUNDA EVLERE NEFES ALDIRIYOR!

Kütahya’da bulunan Temo Concept Mobilya Mağazası, modern ve yenilikçi mağaza anlayışıyla öne çıkıyor. Bambi’nin de Kütahya Yetkili Bayisi olan Temo Concept’in Satış Yetkilisi Muhammed Kara, mağazalarına dair tüm detayları ayrıntılarıyla paylaştı.

Kütahya’da bulunan Temo Concept mobilya mağazası geniş ürün yelpazesi ile yeni evlenen çiftleri ve evini yenilemek isteyenleri bekliyor. Mobilyadan dekorasyon ürünlerine kadar müşterilerine pek çok farklı alternatif sunan Temo Concept Kütahya mobilya mağazasında her zevke uygun mobilya, aksesuar ve yatak çeşitleri her bütçeye hitap ediyor. Yeni evlenen çiftler için hazırlanan düğün paketleri, ekonomik olarak önemli bir fırsat sunarken, modern ve konforlu ürünler Temo Concept mağazasında satışa sunuluyor. Bambi Yatakları Kütahya Yetkili Bayisi olan Temo Concept Kütahya Mağazası, rahat bir uyku arayanlara da en iyi hizmeti veriyor. Son teknolojiyle üretilen Bambi yataklar, her bütçeye dost ürünleriyle ön plana çıkıyor. Yeni evlenen çiftleri ve evini yenilemek isteyenleri Temo Concept Kütahya Mobilya Mağazası’na davet eden Temo Concept Kütahya Mağaza Yetkilisi Muhammed Kara, “Kalitenin adı Temo Concept. Uzman kadromuz ve geniş ürün yelpazemiz sayesinde her zevke uygun ürünlerimizi mağazamızda Kütahyalı vatandaşlarımızla buluşturuyoruz” dedi.

TEMO, HER EVE YAKIŞIR O!

“Temo, her eve yakışır o!” sloganıyla mobilya sektöründe öncü firma olan Temo Concept, Kütahya’da kaliteli mobilyanın ilk akla gelen adresi olarak biliniyor. Temo Concept Mobilya’da evini yenilemek isteyenler ve yeni evlenecek çiftler için birbirinden geniş ürün yelpazesinin yanı sıra uygun fiyatlar da göze çarpıyor. Türkiye’nin en prestijli ve en kaliteli ürünlerinin olduğu Temo Concept Kütahya Mobilya ve Aksesuar Mağazası kaliteyi ve konforu ön planda tutuyor. Mobilya, dekorasyon ürünleri, halı, aksesuar ve Bambi yatak ürünlerinin yer aldığı Temo Concept Kütahya Mobilya Mağazası’nda ihtiyaç olan tüm ürünler kolaylıkla bulunabiliyor. Birbirinden kaliteli ürünler en uygun fiyatlar ile tüketicilerle buluşuyor.

GÜLER YÜZLÜ VE KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞI

Çalışanların güler yüzlü ve pratik anlatımları sayesinde alışveriş yapmak keyifli bir hale geliyor. Müşterilerin isteğini her zaman öncelikli olduğunu söyleyen Temo Concept Kütahya Mobilya Mağaza Yetkilisi Muhammed Kara, “ Temo Concept olarak dünden bugüne daima kaliteli hizmet anlayışını ön planda tuttuk. Alanında tecrübeli personelimizle birlikte Kütahyalı müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Müşterilerimiz mağazamızdan girdiği anda deneyimli personellerimizin yönlendirmesiyle istekleri ve beğenilerine göre en iyi ürünleri tercih ederler. Her bütçeye uygun mobilyalarımız oldukça kaliteli ve dayanıklıdır. Her eve uygun ürünlerimiz ile mobilya sektöründe yenilikleri takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’NİN EN PRESTİJLİ MOBİLYA MAĞAZASI

Mobilya alışverişinde tüketicilerin dikkat etmesi gereken pek çok nokta olduğunu söyleyen Temo Concept Kütahya Mağaza Yetkilisi Muhammed Kara, “ Temo Concept mağaza çatımızın altında bulunan tüm ürünlerimizin kaliteli ve dayanıklıdır. Türkiye’nin en prestijli mobilya mağazası olan Temo Concept olarak her zevke uygun mobilyaları ve mobilya aksesuarları ile Kütahyalı vatandaşlarımıza ve internet satışlarımız ile tüm Türkiye’ye hizmet veriyoruz. Önceliğimiz her zaman kaliteli ve konforlu ürünleri müşterilerimizle buluşturmak. Mağazamıza giren müşterilerimiz ilk andan itibaren tercihlerini dile getirdiklerinde uzman kadromuz ve deneyimli personelimizle onların isteklerine cevap veriyoruz. Kaliteli ürünlerimize güveniyoruz. Uzun süreli kullanım sağlayan mobilyalarımız her zevke uygun olarak geniş renk ve model alternatifleri barındırıyor. Bir ev için gereken tüm mobilyaları ve aksesuarları biz müşterilerimize ulaştırıyoruz. Prestijli ürünlerimize ve yenilikleri takip eden modern mobilya çizgimizi Kütahya’da kanıtladık. Kütahya’mıza en iyi hizmeti sunmak için çıktığımız bu yolda müşterilerimizin teveccühü ile mobilya sektörünün öncülerindeniz. Biz Temo Concept olarak kaliteden taviz vermiyoruz. Müşterilerimizi anlıyor ve onların isteğine uygun kaliteli ürünleri en uygun fiyata satışa sunuyoruz” dedi.

TEMO CONCEPT YENİ EVLENENLERİN YANINDA!

Temo Concept yatak odası, salon takımı ve yatak odası takımlarından oluşan düğün paketleriyle yeni evlenenlerin yanında yer alıyor. Yeni evlenecek çiftler aradıkları tüm ürünleri, en uygun fiyatlarla Temo Concept Kütahya Mağazası’nda bulabiliyorlar. Düğün tarihi yaklaştıkça mobilya bulmakta zorlanan çiftler Temo Concept Kütahya Mağazası’nda ihtiyaçlarına yönelik tüm mobilyaları bulabilirler. Seçeneklerin fazla olmasının yanı sıra her bütçeye uygun olan mobilyalar konforlu ve kaliteli yapılarıyla da öne çıkıyor. Herkesin stiline uygun ürünler, düğün paketlerinde bir araya geliyor. Bir evin ihtiyacı olan tüm mobilya takımları birbiriyle uyumlu bir şekilde satın alınabiliyor. Temo Concept Kütahya Mağazası’nda yer alan tüm mobilyalar uzun süre ilk günkü konforla kullanılabiliyor. Uygun fiyatlar ve yenilikçi çizgileri barındıran en rahat mobilyalar, yeni evlenen çiftler için her bütçeye uygun olarak mağazada satışa sunuluyor. Hızlı teslimat ve kolay montaj sayesinde mobilyalar kısa sürede evlerdeki yerini alıyor.

BAMBİ YATAK KÜTAHYA YETKİLİ BAYİİ

Konforlu ve rahat bir uyku için yatak seçimi oldukça önemlidir. Geçmişten günümüze konforlu uyku imkanı tanıyan Bambi Yatak kalitesi Temo Concept ile buluştu. Bambi Yatak Kütahya Yetkili Satış Bayisi olan Temo Concept, en yeni teknolojilerle üretilen Bambi yatakları müşterilerle buluşturuyor. Yatak odası takımlarının şıklığını tamamlayan Bambi yataklarının yetkili bayisi olduklarını söyleyen Temo Concept Kütahya Mağaza Yetkilisi Muhammed Kara, “Günümüzde insanların yoğun çalışma koşulları nedeniyle uyku kalitelerinin arttırılması çok önem taşıyor. Herkes güne başlamak için rahat ve konforlu bir uyku ister. Biz de Temo Concept olarak Türkiye’nin en kaliteli yatak markalarından Bambi’nin yetkili satış bayisi olarak hizmet veriyoruz. Tek kişilik ve çift kişilik yatak modellerinin yer aldığı ürün çeşitliliği ile her isteğe uygun yataklar bulunabiliyor. Thermo control yatak, magnasand ( Kumlu Yatak, Mıknatıslı yatak ) therapy yatak, bambi borjen yatak ve latex therapy yatak modelleri ile Bambi yatak çeşitleri en uygun fiyatlarla satışa sunuyoruz. Paket yaylı sisteme sahip olan Thermo control yataklar, konforlu, rahat ve kişinin isteğine uygun orta-sert seviyelerde olabiliyor. Yumuşak ve kadifemsi bir dokuya sahip olduğu için de uykuya geçişi kolaylaştırıyor. Thermo control yatakların en önemli özelliği vücudun ideal sıcaklığını korumasıdır. Magnasand therapy yataklar ise nanoteknolojik örme kumaşı sayesinde her mevsim kullanılabilen yumuşak bir dokuya sahip. Yatağın içerisinde bulunan manyetik siyah kum tedavi edici özelliği ile ön plana çıkıyor. Manyetik siyah kumun yapısında bulunan onlarca mineral sayesinde yaşam fonksiyonları da gün içerisinde maruz kalınan radyasyonu ve şehir kirliliğinin oluşturduğu ağrıları uyku sırasında tedavi eder. Bu yataklar kişinin sabah dinlenmiş ve taze bir zihinle uyanmasını sağlıyor” diyerek yatak seçiminin önemini belirtti.

YAŞAM ALANLARININ EN GÜZEL DETAYI “HALILAR”

Yaşam alanlarını tasarlarken rahatlık, konfor ve estetiğin bir araya gelmesi gerekir. Geçmişten günümüze değişen moda anlayışı evlere de yansıyor. Her geçen gün değişen zevkler ve konfor anlayışı şüphesiz mobilya ve aksesuarlara da yansıyor. Temo Concept Kütahya mağazasında yer alan halılar, ev dekorasyonunu tamamlayan en önemli parçalar olarak öne çıkıyor. Estetik anlamda müşterilerin zevklerine hitap eden halı çeşitleri birbirinden farklı model ve renkte satışa sunuluyor. Kütahya’da mobilya, halı ve aksesuar seçimlerinde en kaliteli hizmeti sunduklarını söyleyen Temo Concept Kütahya Mağaza Yetkilisi Muhammed Kara, “Mağazamızdaki ürünlerimiz her zevke ve beğeniye hitap ediyor. Kaliteli mobilyalarımızın yanı sıra yaşam alanlarının en önemli tamamlayıcısı olan halılarımızın kalitesine de güveniyoruz. Farklı renk, desen ve boyutlarıyla her evin ihtiyacı olan halı çeşitlerimiz uzun yıllar ilk günkü kalitesiyle kullanılabilirdedi.


 

MOBİLYANIN VAZGEÇİLMESİ “AKSESUARLAR”

Bir evin olmassa olmazı akseuarlar Orta Sehpadan Servis Sehpasına, Tv Sehpasından Duvar Ünitesine, Lambaderden Avizesine, Abajurdan Apliğine, Tablosundan Şamdanına kadar daha ismini sayamadğımız yüzlerce aksesuar çeşitliliği ile Kütahya’da Temo Concpet Mobilya ve Aksesuar konusunda bir ilke imza atıyor. Kütahyalı vatandaşlarımızı Mobilya, Halı ve Aksesuar almadan önce muhakkak mağazamıza davet ediyoruz” diye ekledi.


 


 

Etiketler: Temo Concept
Ocak 13, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR